Egy új nézőpont. Pont Neked.

 

Ha néha úgy érzed, csak egy nagyon kis pont vagy…
Ha még mindig keresed a világnak azt a pontját, ahol otthon érezhetnéd magad…
Ha volt egy pont az életedben, amikor minden szétcsúszott…
Ha most jött el az a pont, hogy betelt a pohár…
… akkor a Points of You pont neked való.

A kártyákon szereplő képek, a hozzájuk tartozó szavak és a kiegészítő történetek, idézetek, kérdések az élet minden területét megmutatják.

Az utazás témaköre az életed során végigjárt út legfontosabb témáit öleli fel. A kártyák ebben a témakörben különleges jelentőséggel bírnak, hiszen azt jelzik, hogy az életedben nagy és erőteljes folyamat zajlik. Az utazás témakör kártyáinak segítségével mélyen elmerülhetsz életed történetében.

A cselekvés témaköre az akció és a reakcióterületével foglalkozik – vagyis életed gyakorlati oldalával. A kártyák itt olyan témákat mutatnak be, amelyek életed cselekedeteihez és tetteid eredményeihez kötődnek, lehetővé téve, hogy elmélyedj tetteid és cselekedeteid hatásában és következményeiben.

A csak lenni témakör a létet, életed érzelmes és áramló természetét képviseli. A kártyák ebben a témakörben lehetővé teszik, hogy megvizsgáld a rést, ami a benned mélyen megfogalmazódó érzéseket elválasztja attól, ahogyan kifejezed önmagad a körülötted létező világban.

A nehézség témaköre életed kihívást jelentő aspektusait képviseli. A kártyák ebben a témakörben azokat a nehézségeket és kihívásokat jelképezik, melyekkel utad során szembesülsz – és lehetővé teszik, hogy közelről megvizsgáld, hogyan tudsz megbirkózni ezekkel. Most tisztán megláthatod azokat a megközelítéseket és gondolatokat, amelyek életed irányítják.

A lehetőségek témakör pontosan ennyi: lehetőség. A kártyák ebben a témakörben azokat a lehetőségeket jelképezik, melyekkel mindennapi életedet gazdagíthatod: átgondolhatod, mennyire vagy nyitott és felkészült azokkal a dolgokkal kapcsolatban, melyek benned és körülötted történnek.

 

 

A Points of You és a Punktum kártyái egyszerre mozgatják meg az intuitív jobb és a racionális bal agyféltekét. Meglepnek, elgondolkodtatnak, ámulatba ejtenek, megdöbbentenek, bátorítanak, kérdeznek és utat mutatnak.
Ha úgy érzed, nem látod a fától az erdőt, gyere el egy Points of You konzultációra.