Vannak azok az itt-ott felbukkanó, rövid kis átmeneti időszakok a naaagy és fontos dolgok között. Mint például egy kávészünet beékelődve egy újabb fontos táblázat és a sokadik kedves ügyfél közé. Amikor kiülsz a hátsó lépcsőre, hogy szusszanj egyet és átgondold a dolgaid. Mondjuk legtöbbször telefonozás lesz belőle. Vagy pletykálkodás a munkatársakkal.

És ahhoz mit szólnál, ha inkább együtt kávéznánk? Persze online. Vagy telefonon, ahogy neked megfelelőbb. Napközben, amikor amúgy is szünetet tartasz, állj meg egy kicsit és törődj a magad dolgával. Engedd meg magadnak, hogy 15 (20) percre kiszállj a napi rutinból, hogy aztán új lendülettel tudd folytatni a mindennapi teendőid. Ez a kávészünet legyen igazán a tiéd, legyen számodra énidő, szóljon rólad és arról, ami neked fontos. Ahelyett, hogy ugyanazokat az unalomig ismert köröket futnád, beszélgess egy coachcsal.

Ha jól esne egy kicsit kizökkenni, friss szemmel ránézni a dolgaidra, akkor töltsük együtt a kávészüneted egy rövid coaching beszélgetéssel. Minden olyan lesz, mint szokott. Te hozod a témád, én figyelek rád és kérdezek, te keresed a válaszaid, és még az is lehet, hogy utána jobban érzed majd magad 😊

Ha nincs időd, bátorságod, pénzed egy egész órás coaching beszélgetésre, vagy először csak kicsiben próbálnád ki, esetleg gyors segítségre van szükséged, akkor ezt a lehetőséget épp neked találtam ki. A kávészünet coaching egy rövid szünet, ami kikapcsol, ellazít, felfrissít és lendületet ad, hogy a folytatás könnyebben menjen.

Ha most nem aktuális ez az életedben, mentsd el ezt a posztot, később még jól jöhet. Vagy oszd meg az ismerőseiddel, lehet, hogy valakinek épp most jön jól. Hogy ne tévesszük egymást szem elől, jelölj ismerősnek a Fb-on vagy az instagramon. Ha szeretnél többet megtudni a coachingról vagy rólam, nézz szét itt, a honlapon.

És főleg: kávézzunk együtt!

Éva

Ui. A kávé nem kötelező. Lehet tea is. Vagy egy pohár víz. Limonádé, málnaszörp. Vagy ami jól esik.