Beszélgessünk! 03.28.

Ha még nincs programod vasárnap délutánra, ha szeretnél egy jót beszélgetni tabuk és ítélkezés nélkül, ha kíváncsi vagy, milyen, amikor egy coach figyel rád, akkor BESZÉLGESSÜNK! Az aktuális helyzetre való tekintettel online tudunk találkozni.

Részletek és jelentkezés

Kávészünet

Vannak azok az itt-ott felbukkanó, rövid kis átmeneti időszakok a naaagy és fontos dolgok között. Mint például egy kávészünet beékelődve egy táblázat és egy újabb kedves ügyfél közé. Amikor kiülsz a hátsó lépcsőre, hogy szusszanj egyet és átgondold a dolgaid. Mondjuk legtöbbször telefonozás lesz belőle. Vagy pletykálkodás a munkatársakkal.

És ahhoz mit szólnál, ha inkább együtt kávéznánk? Persze online. Napközben, amikor amúgy is szünetet tartasz, állj meg egy kicsit és törődj a magad dolgával. Engedd meg magadnak, hogy 15 (20) percre kiszállj a napi rutinból, hogy aztán új lendülettel tudd folytatni a mindennapi teendőid. Ez a kávészünet legyen igazán a tiéd, legyen számodra énidő, szóljon rólad és arról, ami neked fontos. Ahelyett, hogy ugyanazokat az unalomig ismert köröket futnád, beszélgess egy coachcsal.

Ha jól esne egy kicsit kizökkenni, friss szemmel ránézni a dolgaidra, akkor töltsük együtt a kávészüneted egy rövid coaching beszélgetéssel. Minden olyan lesz, mint szokott. Te hozod a témád, én figyelek rád és kérdezek, te keresed a válaszaid, és még az is lehet, hogy utána jobban érzed majd magad 😊

Ha nincs időd, bátorságod, pénzed egy egész órás coaching beszélgetésre, vagy először csak kicsiben próbálnád ki, esetleg gyors segítségre van szükséged, akkor ezt a lehetőséget épp neked találtam ki. A kávészünet coaching egy rövid szünet, ami kikapcsol, ellazít, felfrissít és lendületet ad, hogy a folytatás könnyebben menjen.

Természetesn a kávé nem kötelező. Lehet tea is. Vagy egy pohár víz. Limonádé, málnaszörp. Vagy ami jól esik.

 

Night coaching

Este van. Végre. Elcsendesült a lakás. Nyugi van.
Nyugi van? Győzködöd magad, de valahogy nem megy. Egyre csak pörögnek a gondolataid. Nem tudsz elaludni.
Aludni kellene. Nyugi. Alvás. Munka, Család. Edzés. Nyugi. Bevásárlás. Orvos. E-mail. Alvás. Szerviz. Főnök. Gyerek. Kutya. Alvás. Munka. Szerviz. Bevásárlás. Számlák. Aludni kellene.
Így nem fog menni.
Ahelyett, hogy tovább forgolódnál álmatlanul, inkább beszélgessünk. Mesélj, mi van veled?
Meghallgatlak. Figyelek rád.
Talán tudok olyat mondani, ami kiránt a mókuskerékből.
Nem ígérem, hogy rögtön el tudsz aludni, de talán jobban érzed majd magad.

Esténként 20.30-tól, csak online.

Kapcsolat coaching

„s rendezni végre közös dolgainkat,
ez a mi munkánk; és nem is kevés.”

(József Attila A Dunánál)

Kapcsolatban élsz. Akkor is, ha épp nem párkapcsolatban. Kapcsolatban vagy a szüleiddel, a gyereke(i)ddel, a szerető(i)ddel, a testvéreddel, a főnököddel, a szerelmeddel, a szomszédoddal. A kapcsolataid, mint egy háló, tartanak. Ez a háló biztonságot ad, bár most talán úgy érzed, inkább fogva tart. Kapálódzol, tiltakozol, és csak egyre jobban belegabalyodsz, úgy érzed, már fojtogat ez a kapcsolat, nem bírod tovább.

Rángatod a téged tartó kötelet, feszül, feszíti azt is, akit hozzád kapcsol. Ki bírja tovább? Ha Te, akkor a kapcsolat szakad, ha a kötél, akkor te sérülsz.
Inkább gyertek el kapcsolat coachingra, rendezni végre a közös dolgaitokat. Azon fogunk dolgozni, hogy a kapcsolatotok mindkettőtök számára élhető legyen.