Beszélgessünk! 06. 27.

Ha még nincs programod vasárnap délutánra, ha szeretnél egy jót beszélgetni tabuk és ítélkezés nélkül, ha kíváncsi vagy, milyen, amikor egy coach figyel rád, akkor BESZÉLGESSÜNK! Egy remek -és teljesen ingyenes – lehetőség, hogy végre kidumáld magad, beszélgess egy jót, és kipróbáld a coachingot.

Részletek és jelentkezés

Kávészünet

Vannak azok az itt-ott felbukkanó, rövid kis átmeneti időszakok a naaagy és fontos dolgok között. Mint például egy kávészünet beékelődve egy táblázat és egy újabb kedves ügyfél közé. Amikor kiülsz a hátsó lépcsőre, hogy szusszanj egyet és átgondold a dolgaid. Mondjuk legtöbbször telefonozás lesz belőle. Vagy pletykálkodás a munkatársakkal.

És ahhoz mit szólnál, ha inkább együtt kávéznánk? Persze online. Napközben, amikor amúgy is szünetet tartasz, állj meg egy kicsit és törődj a magad dolgával. Engedd meg magadnak, hogy 15 (20) percre kiszállj a napi rutinból, hogy aztán új lendülettel tudd folytatni a mindennapi teendőid. Ez a kávészünet legyen igazán a tiéd, legyen számodra énidő, szóljon rólad és arról, ami neked fontos. Ahelyett, hogy ugyanazokat az unalomig ismert köröket futnád, beszélgess egy coachcsal.

Ha jól esne egy kicsit kizökkenni, friss szemmel ránézni a dolgaidra, akkor töltsük együtt a kávészüneted egy rövid coaching beszélgetéssel. Minden olyan lesz, mint szokott. Te hozod a témád, én figyelek rád és kérdezek, te keresed a válaszaid, és még az is lehet, hogy utána jobban érzed majd magad 😊

Ha nincs időd, bátorságod, pénzed egy egész órás coaching beszélgetésre, vagy először csak kicsiben próbálnád ki, esetleg gyors segítségre van szükséged, akkor ezt a lehetőséget épp neked találtam ki. A kávészünet coaching egy rövid szünet, ami kikapcsol, ellazít, felfrissít és lendületet ad, hogy a folytatás könnyebben menjen.

Természetesn a kávé nem kötelező. Lehet tea is. Vagy egy pohár víz. Limonádé, málnaszörp. Vagy ami jól esik.

 

Night coaching

Este van. Végre. Elcsendesült a lakás. Nyugi van.
Nyugi van? Győzködöd magad, de valahogy nem megy. Egyre csak pörögnek a gondolataid. Nem tudsz elaludni.
Aludni kellene. Nyugi. Alvás. Munka, Család. Edzés. Nyugi. Bevásárlás. Orvos. E-mail. Alvás. Szerviz. Főnök. Gyerek. Kutya. Alvás. Munka. Szerviz. Bevásárlás. Számlák. Aludni kellene.
Így nem fog menni.
Ahelyett, hogy tovább forgolódnál álmatlanul, inkább beszélgessünk. Mesélj, mi van veled?
Meghallgatlak. Figyelek rád.
Talán tudok olyat mondani, ami kiránt a mókuskerékből.
Nem ígérem, hogy rögtön el tudsz aludni, de talán jobban érzed majd magad.

Esténként 20.30-tól, csak online.

Kapcsolat coaching

„s rendezni végre közös dolgainkat,
ez a mi munkánk; és nem is kevés.”

(József Attila A Dunánál)

Kapcsolatban élsz. Akkor is, ha épp nem párkapcsolatban. Kapcsolatban vagy a szüleiddel, a gyereke(i)ddel, a szerető(i)ddel, a testvéreddel, a főnököddel, a szerelmeddel, a szomszédoddal. A kapcsolataid, mint egy háló, tartanak. Ez a háló biztonságot ad, bár most talán úgy érzed, inkább fogva tart. Kapálódzol, tiltakozol, és csak egyre jobban belegabalyodsz, úgy érzed, már fojtogat ez a kapcsolat, nem bírod tovább.

Rángatod a téged tartó kötelet, feszül, feszíti azt is, akit hozzád kapcsol. Ki bírja tovább? Ha Te, akkor a kapcsolat szakad, ha a kötél, akkor te sérülsz.
Inkább gyertek el kapcsolat coachingra, rendezni végre a közös dolgaitokat. Azon fogunk dolgozni, hogy a kapcsolatotok mindkettőtök számára élhető legyen.