Beszélgessünk! 02.28.

Ha még nincs programod vasárnap délutánra, ha szeretnél egy jót beszélgetni tabuk és ítélkezés nélkül, ha kíváncsi vagy, milyen, amikor egy coach figyel rád, akkor BESZÉLGESSÜNK! Az aktuális helyzetre való tekintettel online tudunk találkozni.

Részletek és jelentkezés

Night coaching

Este van. Végre. Elcsendesült a lakás. Nyugi van.
Nyugi van? Győzködöd magad, de valahogy nem megy. Egyre csak pörögnek a gondolataid. Nem tudsz elaludni.
Aludni kellene. Nyugi. Alvás. Munka, Család. Edzés. Nyugi. Bevásárlás. Orvos. E-mail. Alvás. Szerviz. Főnök. Gyerek. Kutya. Alvás. Munka. Szerviz. Bevásárlás. Számlák. Aludni kellene.
Így nem fog menni.
Ahelyett, hogy tovább forgolódnál álmatlanul, inkább beszélgessünk. Mesélj, mi van veled?
Meghallgatlak. Figyelek rád.
Talán tudok olyat mondani, ami kiránt a mókuskerékből.
Nem ígérem, hogy rögtön el tudsz aludni, de talán jobban érzed majd magad.

Esténként 20.30-tól, csak online.

Kapcsolat coaching

„s rendezni végre közös dolgainkat,
ez a mi munkánk; és nem is kevés.”

(József Attila A Dunánál)

Kapcsolatban élsz. Akkor is, ha épp nem párkapcsolatban. Kapcsolatban vagy a szüleiddel, a gyereke(i)ddel, a szerető(i)ddel, a testvéreddel, a főnököddel, a szerelmeddel, a szomszédoddal. A kapcsolataid, mint egy háló, tartanak. Ez a háló biztonságot ad, bár most talán úgy érzed, inkább fogva tart. Kapálódzol, tiltakozol, és csak egyre jobban belegabalyodsz, úgy érzed, már fojtogat ez a kapcsolat, nem bírod tovább.

Rángatod a téged tartó kötelet, feszül, feszíti azt is, akit hozzád kapcsol. Ki bírja tovább? Ha Te, akkor a kapcsolat szakad, ha a kötél, akkor te sérülsz.
Inkább gyertek el kapcsolat coachingra, rendezni végre a közös dolgaitokat. Azon fogunk dolgozni, hogy a kapcsolatotok mindkettőtök számára élhető legyen.